Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

En bra affärsdag med Brynäs

Publicerad: 29/1, 2020

Onsdagen den 29 januari var vi på Precis på en ny affärsdag på Monitor ERP Arena med Brynäs affärskoncept ”En bra affär”. Ett femtiotal företag träffades för att i 20 affärssamtal på 15 minuter vardera presentera sig för varandra och diskutera affärer.

Vi berättade om våra unika tjänster med publiceringsplattform för hemsidor (CMS Yodo) och PR-arbete med regionala och nationella nyhetskanaler som www.svenskpress.se och www.mynewsdesk.se.
– Ett bra forum för de som verkligen vill göra affärer och nätverka, säger Joe Formgren på Precis Reklam. Det är ett häftigt och effektivt upplägg som kräver en del av oss som medverkar men det kan bevisligen generera både nya affärer och kontakter.

Den intensiva förmiddagen avslutandes med en gemensam lunch. Samtalen handlade uteslutande om affärer och möjligheter till samarbeten. Laguppställningar, gårdagens resultat och vem som skall stå i målet nästa match får diskuteras när det är dags för match på Monitor ERP Arena. Arenan som nu även är ett forum för bra affärer.

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo