Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Har ni sökmotoroptimerat er hemsida? Precis Reklam hjälper er med smart SEO!

Har ni sökmotoroptimerat er hemsida? Precis Reklam hjälper er med smart SEO!

Har ni sökmotoroptimerat hemsidan?

Publicerad: 9/11, 2017

SEO (Search Engine Optimisation) eller sökmotoroptimering på svenska, är en samlingsterm för olika tekniker som används för att hamna så högt upp i det dynamiska resultatet på sökmotorer (icke betalda).

Med en smart SEO-lösning på er hemsida, hamnar ni högt upp i de dynamiska resultaten på Google när någon söker på ord eller fraser som är relaterat till ert företag. Detta ökar er besöksstatistik och på sikt även försäljning och ni behöver inte betala en krona extra för det!

Att sökmotoroptimera er hemsida behöver inte vara svårt, det gäller bara att tänka smart. Börja med att lista ut 6-8 nyckelord som er verksamhet vill bli hittad på i sökmotorerna, detta kan t.ex. vara era tjänster eller produkter. Analysera gärna vilka sökord och fraser som folk skriver in när de söker efter er verksamhet eller konkurrenters. När du gjort detta måste du använda dina nya nyckelord på hemsidan. Skriv engagerande texter exempelivs information om era tjänster, eller gör en nyhet för er nya produkt. Glöm såklart inte att dela dessa i sociala medier också, för en extra spridning.

Sökmotorerna älskar responsiva hemsidor, se till att er hemsida fungerar lika bra i mobilen och surfplattan som på datorskärmen. Använd därför ett smart webbpuliceringsverktyg, vi rekommenderar Yodo CMS, med Yodo får ni en stark grund i er sökmotoroptimering och ni kan själva enkelt administrera in nya sökord när som helst. Tänk bara på att inte byta nyckelorden allt för ofta eftersom det tar några dagar innan sökmotorerna "snappar upp" dessa.

Det är onödigt att lägga extra pengar på betalda sökningar innan ni har en bra sökmotoroptimerad grund installerad på er hemsida. Vi på Precis Reklam erbjuder sökmotoroptimerade och responsiva hemsidor som är byggd i det smarta webbpubliceringsverktyget Yodo CMS.

Viktigt att tänka på vid sökmotoroptimering:

• Välj domännamn med omsorg, gärna något som är relevant med ert företag och branch.
• Vilka sökresultat vill ni bli hittade på? Tänk ut 6-8 nyckelord som er verksamhet vill bli hittad på i sökmotorerna.
• Använd ett smart webbpubliceringsverktyg som erbjuder responsiva hemsidor, sökmotorerna prioriterar hemsidor som fungerar lika bra i datorer som mobiler och surfplattor. Vi rekommenderar Yodo CMS.
• Skriv engagerande innehåll på din webbplats och tänk på att använda era nyckelord.
• Analysera vilka sökord och fraser som folk skriver in när de söker efter er verksamhet eller konkurrenters.
• Lägg inte en krona ur er mediaplan på t.ex. Adwords förens ni har optimerad de dynamiska sökorden på er hemsida. Bygg en bra grund för er sökmotoroptimering först.

Vill du ha hjälp med sökmotoroptimering av din hemsida eller är intresserad av en ny (sökmotoroptimerad och responsiv) hemsida i det mycket fördelaktiga webbpubliceringsverktyget Yodo CMS, kontakta oss!

 

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo