Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Oskar, Liam och Martin på Mediautvecklarna UF tillsammans med sin Rådgivare Joe Formgren.

Oskar, Liam och Martin på Mediautvecklarna UF tillsammans med sin Rådgivare Joe Formgren.

Joe blev Årets Rådgivare

Publicerad: 27/3, 2018

När årets regionala mässa i UF-företagande ”Entreprenörskap På Riktigt 2018” gick av stapeln den 15 mars i GTK-hallen i Gävle delades priset ”Årets Rådgivare” ut för första gången.

Priset gick till marknadsföraren Joe Formgren som med sitt företag Precis Reklam bistått UF-företaget Medieutvecklarna UF med rådgivning under deras sista år på Borgarskolans gymnasium.

Motiveringen löd: Trots ett pressat tidsschema har årets rådgivare alltid tagit sig tid med UF-företaget. Denna rådgivare har med en tydlig och kommunicerad förväntansbild bidragit med inspiration, tillgänglighet och engagemang utöver det vanliga. Ett krav från denna rådgivare var att ”citat” ”går ni inte in helhjärtat och är seriösa med alla uppgifter ni tar er an, så bryter jag som rådgivare med er” Hård men rättvis och till fullo engagerad är ord som beskriver årets rådgivare väl.

– Det här är förstås fantastiskt roligt och mycket hedrande, säger Joe. Jag vill skicka ett stort tack till killarna som nominerade mig och till mina fantastiska kollegor på Precis Reklam som gjort det det här möjligt förstås.

Medieutvecklarna UF består av Oskar Kvarnberg, ekonomiansvarig och föreläsare, Liam Wieske Baumgardt, medieansvarig och föreläsare samt Martin Sparr, verkställande direktör och föreläsare.
För mer information om dem se: http://medieutvecklarna.com

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tillsammans med bolag de två nationella pr- och webbtjänsterna http://www.presstjanst.se samt http://www.svenskwebbservice.se
Förutom tidningutgivning, reklamproduktion och marknadsföringskonsultationer tar han sig friheten att mellan varven skriva en del artiklar och fånga aktuella händelse på bild i digital form.
Kontakta Joe om ni vill veta skillnaden på reklam och marknadsföring eller upprätta en effektiv kommunikationsplan.

Mer information om Joe Formgren på http://www.formgren.com

Läs hela artikeln på SvenskPress »

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo