Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

PR-utbildning om Gestrike Medias IT-paket

Publicerad: 3/12, 2013

Är ni intresserade av att förbättra ert PR-arbete och få kunskaper om hur ni kan publicera både Artiklar, Erbjudanden, Evenemang och Videos direkt på Gestrike Magasinet och Företagsbladets hemsidor*? Då skall ni anmäla er på Precis miniutbildning tisdag 10 december.

Datum: 10/12
Tid: 14:00 - 16:00
Plats: Assistanspartner konferens, Fältskärsleden 18, Gävle

Samt hur ni kan länka era budskap vidare till alla möjliga sociala medier och hemsidor. Då skall ni definitivt anmäla er eller någon medarbetare på kommunikationsbyrån Precis Reklam miniutbildning tisdagen den 10 december i Gävle.

Utbildningen leds av Joe Formgren, kommunikationsstrateg på Precis med många års erfarenhet av både PR-arbete tidningsutgivning som delar med sig av sina kunskaper och praktiska tips.

Utbildningen genomförs som till en viss del som föreläsning men deltagarna får även göra praktiska exempel och dela sitt material vidare på sociala medier. Utbildningen är även ett forum för utbyte av erfarenheter med efterföljande frågestund.

Arrangemanget sker i samarbete med årets Gasellföretag i Gävleborg, Assistanspartner i deras nya lokaler på Fältskärsleden 18 Gävle.

Pris för utbildningen 2500:- per deltagare, 1000:- p.p vid fler deltagare från samma verksamhet.
Kostnadsfritt för en deltagare per företag av Precis kunder.

Anmälan via Gestrike Magasinet på länken nedan:

* Även effect+magasinet för medlemmar i affärsnätverket effect plus+

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo