Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Precis utbildning för affärsutveckling

Publicerad: 18/12, 2013

Det kvinnliga affärsutvecklingsprojektet (Nuwa Business Development) och Nüwa International Business (nuwa BD) genomförde halvdagsutbildning hos kommunikationsbyrån Precis Reklam den 17 december på Templet i Gävle.

Deltagarna fick lära sig grunderna i PR-planering liksom hur de skulle formulera, publicera och distribuera pressreleaser samt en generell genomgång i marknadsföring.

Utbildningen leddes av Joe Formgren, kommunikationsstrateg på Precis med många års erfarenhet av både PR-arbete och tidningsutgivning som delade med sig av sina kunskaper och praktiska tips liksom att deltagarna fick öva praktiskt både i grupp och enskilt. 

Arrangör var Maya Global Enterprises Solutions AB som har skapat ett av Sveriges kanske främsta affärsprogram som heter Swedish Speed of Execution (So2E) och använder sig av den egenutvecklade och beprövade Nüwa-metodiken samt Due Diligence verktyget för att underlätta innovation, affärsmodeller, finansiering, styrelse/ledning och personligt ledarskap. Konceptet bygger på ett Offentlig Privat Samverkan (OPS) dvs förstärker samarbetet mellan myndigheter, företag samt högskolor och universitet som ligger både nationellt och internationellt. Genom samverkansprocessen ökar innovationskraften, vilket gynnar såväl små som stora företag.
För mer information se: www.maya-global.com 

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo