Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Trevlig med Dan Hylander på Templet

Publicerad: 20/1, 2019

Miniturnén ”Trött på att turnera” avslutades måndag den 14 januari på Templet i Gävle. Det var tionde året i rad då Ingemar Dunker, Micke Finell och Göran Ekman genomförde sin miniturné i januari. Den här gången med Dan Hylander som uppskattad gästartist.

Förmodligen världens kortaste men kanske mest intensiva turné då de från måndag 7 januari till turnéfinalen på Templet den 14 januari gjort hela 89 spelningar runt om i Gävleregionen. Dan gjorde fina och personliga tolkningar av sina klassiker ”Skuggor i skymningen”, ”Farväl till katalonien” och ”Svart kaffe”. Spelglädjen var det inget fel på och man blir verkligen imponerad över att de lyckas hålla både energin och spelglädjen uppe trots det enormt krävande schemat.

– Bättre 10-års firande för "Trött på att turnera-turnen" går inte att få, säger Ingemar Dunker som berättade om den årliga insamlingen till SOS barnbyar redan förra veckan hade dragit in hela 150.000 kronor. Så med start i slutet av förra veckan så går nu resten av insamlingen till Barncancerfonden. Det beloppet var inför den sista spelningen på Templet i Gävle 24.000 kronor. Men i och med att fler ville vara med och bidra så är den insamlingen nu uppe i hela 40.009:-.
Ni som vill bidra där gör det genom Swish på 123 900 0100 - Glöm inte att ange ”ID” alt. ”Ingemar Dunker” om ni också vill skänka ett bidrag.
– Jobbigt, men en fantastiskt rolig turné, hälsar Micke Finell. Nu satsar vi på 10-årsjubileumet som vi kör i höst med de flesta av artisterna som vart med. Det blir en konsert i Skutskär/RioBio samt en i Sandviken/Drömfabriken och preliminärt datum är söndagen den 17 november. Sedan har vi redan en till riktigt kul och intressant artist klar till nästa års "Trött på att turnera-turne" men det återkommer jag till senare!

Läs hela artikeln och se fler bilder på länken här >>

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo