Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Emanuel Golabiewski.

Emanuel Golabiewski.

Välkommen Emanuel

Publicerad: 8/12, 2015

Sedan början av December har ett nytt ansikte dykt upp i Precis arbetslokaler. Emanuel Golabiewski, som i tre månader framöver ska vara lärling hos oss. Vi hälsar honom varmt välkommen!

Emanuel har tidigare studerat det treåriga Informatörsprogrammet på Högskolan i Gävle och tog examen våren 2013. Därefter har han drivit eget företag och haft arbetssysslor inom marknadsföring, kommunikation och grafik. Han har sedan sökt sig vidare för nya utmaningar och kom nyligen i kontakt med oss på Precis, och har nu jobbat här i lite mer än en vecka.

- Jag känner mig varmt välkomnad här på Precis och den senaste veckan har varit otroligt lärorik. Jag är säker på att jag kommer utvecklas extremt mycket under den kommande tiden. Jag ser mycket fram emot de närmsta månaderna här på Precis. Säger Emanuel.

På fritiden gillar Emanuel att hålla igång kroppen och tränar på gym flera dagar i veckan. Ett annat stort intresse är att teckna och måla, både traditionellt men också digitalt med Photoshop samt en ritplatta som han införskaffade för cirka 3 år sedan.

Vi på Precis hoppas att han kommer att trivas under sin lärlingstid här på Precis.
Välkommen till Precis, Emanuel!

 

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo