Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Veronica med hästen Curre

Veronica med hästen Curre

Välkommen Veronica

Publicerad: 4/2, 2015

Mellan månaderna Januari och Juni kommer ett nytt ansikte att synas på Precis. Det är Veronica Sroka, elev från Idévärlden i Bollnäs, som kommer att tillbringa sin 22 veckor långa praktik hos oss. Vi hälsar henne varmt välkommen!

Sedan början av Januari har Veronica Sroka funnits på plats i Precis arbetslokaler. Hon har sedan 2013 studerat på Idévärlden - Grafisk Design och Kommunikation i Bollnäs och ska nu fullfölja sin utbildning med en praktik som sträcker sig över 22 veckor hos oss på Precis.

- Det känns jätteroligt att vara hos Precis och få prova på hur det är att jobba med grafisk formgivning ute i arbetslivet, säger Veronica. Jag har under den månad som jag hittills har varit här lärt mig jättemycket och ser fram emot den kommande tiden. Det är annorlunda mot för skolan, då vi nu jobbar med riktiga kunder och projekt. Det känns som att det finns mycket att lära här.

När Veronica inte studerar så gillar hon att vara i stallet med sin häst Curre, en tävlingshäst som hon haft i sju år. Hon och Curre tränar ständigt tillsammans för att delta i hopptävlingar som brukar inträffa ungefär en till två gånger i månaden.

Vi på Precis hoppas att hon kommer att trivas under sin praktik och att hon plockar på sig många nya kunskaper att ta med sig ut i livet.
Välkommen till Precis, Veronica!

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo