Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Vi bygger om er gamla hemsida

Publicerad: 22/9, 2017

Har ni en gammal hemsida som varken är mobilanpassad, sökmotoroptimerad och krånglig att uppdatera? Då skall ni inte tveka en sekund eller förlora en enda dag till. Kontakta Precis Reklam så bygger de om din gamla hemsida på några dagar i Sveriges enklaste och smartaste system för att publicera snygga och moderna hemsidor.


– Vi erbjuder er marknadens mest prisvärda och användarvänliga publiceringsverkyg, Yodo CMS, berättar Joe FormgrenPrecis Reklam som varit med och utvecklat publiceringsverktyget. Det är hur enkelt som helst att använda och utveckling, support och service ingår i tjänsten. Det som är riktigt häftigt är att det här är ett system som kan växa med verksamheten och som användare kan man när som helst komplettera med färdiga moduler som t.ex. Nyhetsbrev, Digital signage, Intranät, Kundhanteringssystem och Projekthantering.

I publiceringssystemet Yodo CMS ingår allt som man kan förvänta sig av en modern hemsida. Det vill säga att den är mobilanpassad, responsiv och byggd för optimal sökmotoroptimering. Hemsidor byggda i Yodo är alltid moderna och up-to-date då de ligger på en gemensam kärna som kontinuerligt uppdateras och anpassad efter dagens och morgondagens krav.

– I och med att systemet gör det lika enkelt att skapa unika hemsidor för oss som designers, som det är att publicera för slutanvändarna, så kan vi göra om en enkel ”gammal” hemsida på några timmar, berättar Joe. Kunder från både när och fjärran kan på det sättet få en helt modern och utbyggbar lösning för några tusenlappar där det ingår obegränsat antal undersidor och nyhetsfunktion som enkelt kan länkas vidare till sociala medier som Facebook, LinkedIn och Twitter med flera.

Prisexempel för att bygga om en riktigt enkel befintlig hemsida från 4900:-
Baserat på befintlig text, bild och grafik. Moms tillkommer.

I publiceringsverktyget Yodo CMS ingår:
• En funktionell design där vi också lyfter din grafiska profil.
• Ett webbgränssnitt som är mycket lätt att administrera.
• Sökmotoroptimering - Som ni själva kan anpassa.
• Anpassade och responsiva sidor för både dator, surfplatta och mobiltelefon.
• Nyhetsfunktion.
• Obegränsat antal undersidor.
• Filarkiv för dokument, bilder och filmer.
• Möjlighet för tillvalsmoduler som t.ex. Display - t.ex. för butik, Nyhetsbrev, Webbshop, Lunchmodul, Komplett Intranät med fler.
• Drift och lagring sker dygnsvis enligt säkerhetsvillkoren hos vår samarbetspartner GleSYS, en av Sveriges främsta leverantörer av webblösningar sedan 1999.
• Hosting, utveckling, service och support av er hemsida ingår för endast 195:-/mån.
• 10 GB data ingår för tjänsten i grundavtalet.

Viktigast av allt: Miniutbildning för att administrera er nya hemsida ingår utan ytterligare kostnad.
- Fri utbildning, på plats i Yodos servicecenter, Precis Reklam i Gävle.
- Support 08.00-17.00 måndag-fredag via mail, telefon och forum.
- Utbildningsfilmer på Yodos YouTube-kanal
Där lär ni er bl.a. att lägga till och duplicera sidor, publicera nyheter, lägga upp bilder och redigera texter.


I Yodo CMS kan du förutom hemsida skapa en hel kommunikationsplattform genom att lägga till moduler som Webbshop, Nyhetsbrev, Intranät och Display dvs digital signage. Visa storbilds-TV i butiken eller för personalen plus en mängd andra möjligheter.

Ni kan även bygga ut systemet till ett komplett verksamhetsstöd med både Intranät och Projekthantering kopplade till moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox och er filhantering kan integreras smart med Googles kostnadseffektiva och gratis lösningar. Allting sköts enkelt från samma administration och naturligtvis kan ni komplettera med extra användare när ni vill fördela arbetsuppgifterna.

Kontakta oss på Precis Reklam för mer information om hur vi snabbt och enkelt kan skapa en ny hemsida med fantastiska möjligheter för just er verksamhet.
http://www.precisreklam.se
026-511 000

Några hemsidor skapade av Precis i Yodo ser du här:
http://yodo.se/referenser

Läs mer om Sveriges smartaste publiceringssystem här: yodo.se
Prislista: http://yodo.se/priser

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo