Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Vi söker hemsidesjägare

Publicerad: 28/5, 2019

Visst känner du igen en dålig och omodern hemsida när du ser den? Vi söker dig som vill du tjäna pengar snabbt och enkelt på en riktigt bra och seriös tjänst? Många svenska företag har en gammal hemsida som varken är uppdaterad eller mobilanpassad. Ditt jobb blir att att hitta dessa och kontakta företagen och fråga om de är intresserade av att få ett mycket förmånlig förslag avseende marknadens mest prisvärda och smartaste lösning för en ny hemsida. Vi gör resten!

Nämligen tar hand om hela processen med analys, dialog och behovsprövning samt förväntningar med kunden. Vi levererar sedan en helt ny modern hemsida snabbt, snyggt och billigt, oftast inom en arbetsvecka. Vi på Precis reklam bygger om och uppdaterar hemsidor i det användarvänliga, sökmotoroptimerade och responsiva publiceringsverktyget Yodo CMS. Uppdragen utförs med 100 % nöjdhetsgaranti.

Uppdrag: Du levererar en kontaktperson som är intresserad av att få sin verksamhets hemsida ombyggd.
Vi på Precis Reklam löser därefter allt från kontakt, förslag och genomförande inklusive en Nöjd Kund-Garanti.

Ersättning: Du får 1000:- för varje genomförd affär.
Har du registrerat bolag fakturerar du beloppet + moms.
Är du privatperson dras skatt från ersättningen genom Frilans Finans.

Notera att systemet är utbyggbart så att kunden efter hand kan digitalisera sin verksamhet och bygga ut systemet med t.ex. Intranät, Nyhetsbrev, Digital Signage, CRM, Projekthantering och koppla ihop det med moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox. Ett enkelt smart system med med möjlighet att bygga ut till ett komplett verksamhetsstöd.

Är du själv intresserad av att bygga hemsidorna i publiceringsverktyget Yodo CMS så kan du få utbildning och verka som auktoriserad partner till Precis Reklam och Svensk Webbservice.

Se mer information om hur du blir Webhunter och återförsäljare >>


Mer information om CMS Yodo: www.yodo.se

E-post: info@precisreklam.se

För mer information ring: 026-511 000

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo