Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Yodo CMS integreras med Fortnox.

Yodo CMS integreras med Fortnox.

Yodo integrerat med Fortnox

Publicerad: 27/5, 2019

När vi på Precis bygger hemsidor använder vi publiceringsverktyget Yodo CMS som erbjuder sökmotoroptimerade, responsiva hemsidor som är enkla att administrera. Plattformen utvecklas konstant och är nu officiellt integrerat med ekonomisystemet Fortnox.

Yodo CMS är ett flexibelt system för e-handel, webbpublicering, intern och extern kommunikation, projekthantering och ekonomi. Systemet innehåller moduler som CRM, intranät, extranät, nyhetsbrev, användarsystem, digital signage, åtkomstbaserade filarkiv, offert-, order- & fakturahantering, GDPR- och villkorshantering, samt en omfattande del för design och innehållshantering för webben. I kombination med Fortnox kan Yodo utgöra er organisations kompletta plattform för digitala tjänster och kommunikation kopplat till Fortnox via deras API.

Att använda Yodo innebär

• Fortnox är ett perfekt komplement till Yodos digitala tjänster. Använder ni Yodo intranät och projekthantering tillsammans med Fortnox så har ni ett komplett verksamhetsstöd.
• Automatisera fakturering och bokföring av medlemsintäkter.
• Ständigt synkroniserat produktsortiment med priser och lagersaldon.
• Komplettera er befintliga fakturering i Yodo med Fortnox Finans.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen används i publiceringssystemet Yodos olika moduler för e-handel, användar-/medlemssystem, CRM och intranät för att synkronisera produktregister, lagersaldon, kund- och leverantörsregister, samt för att skapa eller bokföra offerter, orders, fakturor och inbetalningar.

Besök Fortnox hemsida för mer information: https://www.fortnox.se/koppling/yodo

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo