Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Estraden i Gävle har uppdaterat hemsidan med Yodo CMS.

Estraden i Gävle har uppdaterat hemsidan med Yodo CMS.

Estraden - Ny hemsida

Publicerad: 27/12, 2019

På Estraden i Gävle finns det möjligheter för att arrangera både större och mindre evenemang eller kongresser med restaurangmöjligheter. Här arrangeras allt från bröllop, skoldanser, skolavslutningar, mässor, personalfester med mer. Deras största lokal rymmer upp till 1000 pers och erbjuder både scen och dansgolv.

Vi på webbyrån Precis Reklam fick det stora nöjet att uppdatera Estradens logotyp, grafiska profil samt bygga upp deras nya hemsida. Grafiken följer fortfarande Estradens gamla anor fast med ny tappning. Hemsidan är mobilanpassad och erbjuder sökmotoroptimering i toppklass!

Hemsidan ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Kika in hemsidan och läs mer om dom via länken nedan.

Gör som Estraden du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök estraden.com »

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo