Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Helhetsprofilering till Konsult Carin med ny hemsida, logotyp, färger och grafiskt uttryck.

Helhetsprofilering till Konsult Carin med ny hemsida, logotyp, färger och grafiskt uttryck.

Helhetsprofilering till Konsult Carin

Publicerad: 30/9, 2019

Konsult Carin erbjuder med stort engagemang i individer och verksamheter coaching, inspiration och ledarskapsutveckling. Några av hennes ledord är ett hållbart ledarskap, hållbar träning och hållbara mål som hjälper människor att bli starka och företag att lyckas. Vi på Precis Reklam har varit med i en helhetsprofilering för Konsult Carin och medverkat i hela förnyelseprocessen från logotyp och grafisk profil till grafisk design, copy och hemsida m.m. Vi på Precis Reklam är både stolta och glada över förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Konsult Carins nya hemsida ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Kika in hemsidan och läs mer om dom via länken nedan.

Gör som Konsult Carin du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök konsultcarin.se »

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo