Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Ny hemsida till Gävle Taxi, skapad av webbyrån Precis Reklam i hemsidesverktyget Yodo CMS.

Ny hemsida till Gävle Taxi, skapad av webbyrån Precis Reklam i hemsidesverktyget Yodo CMS.

Ny hemsida till Gävle Taxi

Publicerad: 3/6, 2021

Gävles största taxibolag Gävle Taxi är ett anrikt företag som firar 100 år 2022. Det lokala taxibolaget med trafikledare och förare med mycket god lokalkännedom. Vi på webbyrån Precis Reklam fick den stora äran att bygga deras nya hemsida.

Vi på webbyrån Precis Reklam fick det stora nöjet att designa Gävle Taxis nya hemsida. Hemsidan är såklart mobilanpassad och erbjuder mycket god sökmotoroptimering redan från grunden. En kul detalj är att vi nu inte bara fotograferar utan även börjat filma för våra kunders räkning. Filmerna kan användas dels för att skapa en levande hemsida men även som informations- och reklamfilmer i olika sammanhang.

Hemsidan ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med Intranät, Digital signage och Nyhetsbrev m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt. Kika in hemsidan och läs mer om Gävle Taxi via länken nedan.

Gör som Gävle Taxi​ du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök gavletaxi.se »

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo