Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Ny hemsida till Häggs Bildemontering skapad i Yodo CMS.

Ny hemsida till Häggs Bildemontering skapad i Yodo CMS.

Ny hemsida till Häggs Bildemontering

Publicerad: 18/11, 2022

Häggs Bildemontering är ett företag som har miljön i fokus, dom tar hand om uttjänta och krockskadade bilar. Fungerande delar av hög kvalitet återanvänds och resten återvinns, när Häggs Bildemontering har hanterat din bil färdigt så ska 95% av den vara återvunnen enligt gällande miljökrav.

Vi på webbyrån Precis Reklam fick dtret stora nöjet att designa Häggs Bildemontering nya hemsida. Hemsidan är såklart mobilanpassad och erbjuder mycket god sökmotoroptimering redan från grunden.

Hemsidan ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med Intranät, Digital signage och Nyhetsbrev m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt. Kika in hemsidan och läs mer om Häggs Bildemontering via länken nedan.

Gör som Häggs Bildemontering​ du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök haggsbildem.se »

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo