Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Moneywise nya hemsida är designat i publiceringssystemet Yodo CMS.

Moneywise nya hemsida är designat i publiceringssystemet Yodo CMS.

Ny hemsida till Moneywise

Publicerad: 23/9, 2021

Många företag outsourcar sin lönehantering för att minska sårbarheten. Det är dyrt och priset för lönehanteringen ligger vanligtvis på drygt 200 kronor per lönespecifikation. MoneyWise siktar på att effektivisera lönehanteringen och göra tjänsten betydligt mer prisvärd. Ett budgetföretag inom lönehantering helt enkelt.

Vi på webbyrån Precis Reklam fick det stora nöjet att designa Moneywise nya hemsida. Hemsidan är såklart mobilanpassad och erbjuder mycket god sökmotoroptimering redan från grunden.

Hemsidan ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med Intranät, Digital signage och Nyhetsbrev m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt. Kika in hemsidan och läs mer om Moneywise via länken nedan.

Gör som Moneywise​ du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök moneywise.se »

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo