Ny hemsida till Thermosteel skapad av webbyrån Precis i Gävle.

Ny hemsida till Thermosteel skapad av webbyrån Precis i Gävle.

Ny hemsida till Thermosteel

Publicerad: 1/2

ThermoSteel levererar energisnåla och driftsäkra sittbänkar med värme i sittytan. Värmebänken tillverkas i högklassigt material med sittyta av rostfritt stål. ThermoSteel-bänken är avsedd för placering där man vill ge service med en varm sittplats i kall miljö, exempelvis vid: Servicehus, Äldreboende, Sjukhus, Bostadsrättsföreningar, Spelarbås i rinken, Busshållplatser, Tåg och Tunnelbanestationer. Läs mer om ThermoSteel på deras nya hemsida.

Vi på webbyrån Precis Reklam fick det stora nöjet att designa ThermoSteels nya hemsida. Hemsidan är såklart mobilanpassad och erbjuder grym sökmotoroptimering redan från grunden!

Hemsidan ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Kika in hemsidan och läs mer om dom via länken nedan.

Gör som ThermoSteel ​ du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök thermosteel.se/ »

Muréngatan 14, Gävle
info@precisreklam.se
Telefon >>

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK