Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Ny hemsida till Trainparts i Bollnäs. Skapad av reklambyrån Precis Reklam i Gävle.

Ny hemsida till Trainparts i Bollnäs. Skapad av reklambyrån Precis Reklam i Gävle.

Ny hemsida till Trainparts

Publicerad: 11/10, 2022

Trainparts bedriver underhåll, ombyggnad och nytillverkning av bladfjädrar, buffertar och draginrättningar till järnvägsfordon. Dom arbetar även med andra produkter för vagnsunderhåll, t.ex. bromsklosskilar, centruminlägg, slitdelar/reservdelar, fotsteg, handtag och bussningar. Detta gör Trainparts till en komplett leverantör av utrustning till tågvagnar. För dig som entreprenör är detta ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ.

Vi på webbyrån Precis Reklam fick det stora nöjet att designa Trainparts nya hemsida. Hemsidan är såklart mobilanpassad och erbjuder mycket god sökmotoroptimering redan från grunden.

Hemsidan ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med Intranät, Digital signage och Nyhetsbrev m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt. Kika in hemsidan och läs mer om Trainparts via länken nedan.

Gör som Trainparts​ du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök trainparts.se »

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo