Filip Karlsson startar restaurang Karlssons i Gävle.

Filip Karlsson startar restaurang Karlssons i Gävle.

PR: Filip startar Karlssons

Publicerad: 28/5, 2019

Filip Karlsson som de senaste åren varit delägare och köksmästare på Slick City satsar nu vidare med en helt egen restaurang som får namnet Karlssons. Lokalerna är tidigare Vinkrogen på Norra Köpmangatan 12 i Gävle där bl.a. Greken, Willgots och restaurang Ugglan huserat.

– Det här är ju första gången som helt egen och det skall bli mycket kul, berättar Filip. Jag är 100 procent laddad för uppgiften och ser verkligen fram emot det här möjligheten.

När tar du över och vad kommer det att bli för inriktning på verksamheten?
- Jag siktar på att öppna i början av augusti. Inriktningarna blir att servera lunch och utveckla cateringverksamheten samtidigt som jag ser fantastiska möjligheter att skapa en central festvåning i de här genuint trevliga och funktionella lokalerna. Vi har faktiskt plats för upp till 130 sittande gäster.

Vad har du för målsättning och vision med den här etableringen?
– För mig är det här en långsiktig satsning som jag räknar med att arbeta med i många år. Sedan vill jag naturligtvis fortsätt att utvecklas inte minst genom festvåningen och samarbeta med ännu fler företag. 

Vad tar du då med dig med dig efter åren på Slick City?
– Det har ju varit en fantastiskt rolig resa sedan vi tog över 2012 men det känns helt rätt att gå vidare då jag fick den här möjligheten. Vi gör det i största samförstånd. Rent praktiskt så får jag ju med mig en del av vår duktiga personal liksom flera fasta kunder. Där har vi bl.a. samarbetet med skolluncherna och Realgymnasiet sedan så är ju alla äldre välkomna hit då vi flyttar med Seniorluncherna som verkligen har blivit en succé. Slick City stänger luncherna då man kommer att bygga om övervåningen med en annan inrikting så även där kommer det att hända en del spännande grejer.

 

Vi på Precis Reklam skriver löpande pressreleaser och nyhetsuppdateringar via www.presstjanst.se som publiceras på nyhetstjänsten www.svenskpress.se
Läs hela artikeln på länken här >> https://svenskpress.se/articles/view/filip-startar-karlssons

Muréngatan 14, Gävle
info@precisreklam.se
Telefon >>

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK