Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Uppdaterad hemsida åt Länets största privata tandläkarklinik Tandlaget Borr & Tång.

Uppdaterad hemsida åt Länets största privata tandläkarklinik Tandlaget Borr & Tång.

Uppdaterad hemsida åt Tandlaget Borr & Tång

Publicerad: 14/1, 2019

Vi på webbyrån Precis Reklam i Gävle fick det stora nöjet att uppdatera hemsidan åt Länets största privata tandläkarklinik Tandlaget Borr & Tång för en mer modern och lättadministrerad hemsida.

Tandlaget Borr och Tång hjälper till med vanlig, akut och estetisk tandvård samt tandimplantat där alla behandlingar sker i Gävle.  Om man har tandvärk eller ilningar i tänderna så kan man besöka Tandlaget Borr och Tång, de röntgar och undersöker din munstatus. Efter undersökningen ställer de också en diagnos och bestämmer vilken tandvård man är i behov av.

Tandlaget Borr & Tång ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Kika in hemsidan och läs mer om dom via länken nedan.

Gör som Tandlaget Borr & Tång du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

 

Besök borrotang.se »

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo